Afhaalmenu

Welkom lekkere nieuwe burgers!

Twee heerlijke nieuwe burgers in het assortiment die je moet proeven!

Portland Burger

Een lekkere burger met pit! Deze burger is belegd met cheddar kaas, bacon en gekarameliseerde uitjes. Daaroverheen een Stout steaksaus en American mosterd! Dit wordt vast één van de favoriete burgers!

Beetroot Butcher Burger

De beste, vega(n) burger die wij ooit geproefd hebben! Deze burger is op basis van rode biet en soja gemaakt, lekker met sla,augurk, bbq en hennepsaus.
Deze moet je een keer geproefd hebben!


TAKE AWAY:
vrijdag – zaterdag – zondag
van 16.00 t/m 20.00 uur

Momenteel gelden corona maatregelen voor de horeca, daardoor is er nu alleen een afhaal mogelijkheid.
Hopelijk mogen wij onze deuren weer snel openen voor bezoekers, dan zal ook onze Grand Café Menukaart op de website te vinden zijn.

Een mooie 16e plaats voor de beste burger van de Benelux!

Dat de Luxe Hamburger de laatste jaren een sterke opmars heeft doorgemaakt, zal niemand zijn ontgaan. Bijna elk succesvol horeca bedrijf heeft een moderne variant van de klassieke Amerikaanse hamburger op de menukaart staan. Heel gaaf natuurlijk, maar de grote vraag blijft bestaan… wie heeft nou de Beste Hamburger van de Benelux? Wij hebben in 2020 als café de Geit meegedaan met onze Smokey Mountains Hamburger voor ‘Best Burger Benelux’ en zaten bij de beste 25 deelnemers en behaalden uiteindelijk een mooie 16e plek!